Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Antiszociális Macska

Friss topikok

  • I Am Not A Robot: kár hogy abbahagytad (2022.01.24. 00:35) Én, a macskák és a csicskák
  • I Am Not A Robot: Baszki mekkorákat röhögök itt ezen (2022.01.24. 00:28) Dzsásztin Bíber és a buzi ló (mese)
  • renitens: Üdv Macsek :) Köszi az üdvözlést! Én is elkezdtem kínomban blogot írni, mert ha megreked bennem e... (2014.02.01. 06:10) Itt vagyok
  • AntiszociálisMacska: @renitens.: erről beszélek nyuszó muszó xD (2013.11.05. 20:32) Rohan az idő (Legcikibb gyerekkori emlékek)
  • AntiszociálisMacska: @renitens.: a koránkelés úgy lett hogy az arabok bibliája kipattogott (Korán-kelés) xDDDD (2013.10.19. 22:46)

Címkék

abortusz (1) agyfasz (1) állat (1) antiszociális (1) antiszociális macska (4) befogadás (1) birkák (1) biztostű (1) blog (1) bunkó (1) cica (1) cicanadrág (1) ciki sztori (1) cipő (1) cirmos (1) csajok (1) csizma (1) csúnya (1) divat (1) divatbuzik (1) divatkatasztrófa (1) divatkritika (1) durva (3) éhes (1) ékezet (1) élmény (1) ember (1) embergyűlölő (1) én (1) facebook (2) faszabuck (1) faszbúk (1) fésű (1) fésülködés (1) függetlenség (1) fül (1) fülbevaló (1) füllyukasztás (1) gatya (1) gimi (1) grumpy cat (5) gyerek (1) hajléktalan (1) hardcore verzió (1) háremgatya (1) helyesírás (1) hülye (1) hülyeség (1) hülyeségek (1) hülye emberek (1) humor (3) idézetek (2) idióták (1) iskolaudvar (1) kisgyerek (1) kismacska (1) kóbor állat (1) kóbor macska (1) kolbász (1) közösségi oldalak (1) kritika (2) kukás (1) kukázó (1) kula bá (1) kurválkodás (1) kutya (1) lányok (1) leggins (1) like (1) macska (1) macskák (1) macskák jelleme (1) macskamentés (1) madár (1) mainstream (1) matekóra (1) menhely (1) menstruáció (1) miaú (1) miért (1) minek (1) nadrág (1) (1) önálóság (2) öngyilkosság (1) ősember (1) papucs (1) partyszemöldök (1) piercing (1) pózerek (1) roma (1) ronda (1) smink (1) suli (1) szaporodás (1) szar (1) szopós száj (1) szülés (1) tojás (1) történet (1) trágár (1) troll (1) túlélés (1) utálom (1) valóság show (1) vicc (2) vicces (2) videó (1) videoblog (1) vörsezet (1) zombie (1) Címkefelhő

Anyád az egészséges életmód

2013.07.10. 19:26 AntiszociálisMacska

Fitness,személyi edző,teljeskiőrlésű lószar,barna kifli,lightos italok....emberek hülyitése.

Nem járok fitnessbe,nincs személyi edzőm,azt eszek amit akarok,nem vagyok növényevő mint a tehén, nem iszok lightos üditőket és mégsem vagyok elhizva... Nem azt mondom hogy egészséges az a kaja amit eszek...de SZAROK RÁ...lényeg hogy izlik.

Fitness

Elmegy a sok csaj a fitnessbe és úgy csinál mintha tornázni menne,de nem is tornázni megy hanem pletykázni a barátnőkkel,bámulni a kigyúrt csávókat...hátha valakit feltudnak szedni maguknak, elmennek megmutatni az új adidas tornaruhájukat. Aztán ha kiszarják magukat rendesen és fogynak 1 kilót azt hiszik segitett a semmittevés a fitnessben,igy aztán elmennek oda újra majd csodálkoznak hogy nem fogynak 1 gramot sem.
Aztán meglátnak valami reklámot valami személyi edzőről. Pózol a kigyúrt csávó a képen,a legtöbb ribinek nem is kell ennél több,egyből le akarják kapni őt. Fizetik neki a sok pénzt,de ők nem fogynak csak a pénztárcájuk. De ez lényegtelen,az a lényeg hogy eldicsekedhetik hogy személyi edzőjük van mert akkor már ők valakik ha az is van (celeb akarok lenni szindróma). És eldicsekedik hogy 1 óra 20 euró mert hát mi az csak van pénz elég sose fogy el. Aztán egy idő után megint rinyálnak hogy nem fogytak és a személyi edzőről meg kiderül pl. hogy buzi. Na ennyit a fitnesshez,ha már elmész oda akkor csinálj is valamit hülye plázapicsa. Fitnessbe se kell járni,fuss naponta a buszra, menyj gyalog az egyik ruhás boltból a másikba,ne hivd minden 10 méter miatt a bmw-s faszidat vagy apucit hogy vigye el az elkényeztetett punnyadt seggedet. Egy kis gyaloglás nem árt senkinek. :D


 Lightos üditők.

Mi a fasznak iszol pl. colát ha fogyózol? Igyál vizet. De ne izesitettet hanem normális szénsavmentest. Venni se kell, elég megnyitni a csapot. De ha akkora NAIVE vagy akkor ihatsz EVIAN-t is. Nem értem hogy lehet meginni a Cola Lightos vagy a Zero-t. Ha már CocaCola akkor legyen CocaCola ize és ne műanyag édesitőszeres-édesitőszaros. Na meg az energiaitalok...én naponta iszom őket de soha nem lightot. Kedvencem a Tescos (sokan lemondják de nekem bejön az a műanyagos vegyesgyümölcs iz,meg a szaga a legjobb). De a Lidlből a Mixxed Up is jó (főleg a lila). Egyik sem lightos mégis 40-50 kiló között ingadozik a súlyom.

Fehér kifli vs. barna kifli

Sokan sipákolnak hogy a fehér kifli nem egészséges. Na ennek a sok hülyének irom hogy a barna kifli sokszor nem az aminek látszik. Ugyanolyan fehér kifli mint a többi csak a pék befestette kávéval. Nem azt mondom hogy mindenhol igy van ez,de ezt konkrétan egy pék ismerősömtől tudom. És akkor minek adjak ki 5 centel többet a kifliért? Napi kajám kb. 50%a kifli 30%a csoki 20% meg minden amit a kiflivel eszek.

 

Csoki,édesség

Mindenki rinyál hogy nem egészséges a csoki. Már miért ne lenne egészséges? Nézzetek csak utánna a csoki jó hatásainak is. Depis vagy? Egyél csokit. 2 éves korom óta nem volt olyan napom hogy ne ettem volna csokit. Lehet hogy ez függőség. És tudjátok mit? NEM ÉRDEKEL. Izlik a csoki és ezért eszem és kész. Alapiskolán az 1-4en csak csokit ettem tizoraira. Persze ezen is nyafogtak az osztálytársnőim hogy az "nem ägííísíííges".
A fogak egészségéhez meg annyit hogy már rég feltalálták a fogkefét és azt kell is legalább naponta 2szer használni nem csak az orbittal kell idegesitően csámcsogni egész nap mint vmi kérődző tehén.



A bejegyzés trackback címe:

https://antiszocialismacska.blog.hu/api/trackback/id/tr565396869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása