Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Antiszociális Macska

Friss topikok

  • I Am Not A Robot: kár hogy abbahagytad (2022.01.24. 00:35) Én, a macskák és a csicskák
  • I Am Not A Robot: Baszki mekkorákat röhögök itt ezen (2022.01.24. 00:28) Dzsásztin Bíber és a buzi ló (mese)
  • renitens: Üdv Macsek :) Köszi az üdvözlést! Én is elkezdtem kínomban blogot írni, mert ha megreked bennem e... (2014.02.01. 06:10) Itt vagyok
  • AntiszociálisMacska: @renitens.: erről beszélek nyuszó muszó xD (2013.11.05. 20:32) Rohan az idő (Legcikibb gyerekkori emlékek)
  • AntiszociálisMacska: @renitens.: a koránkelés úgy lett hogy az arabok bibliája kipattogott (Korán-kelés) xDDDD (2013.10.19. 22:46)

Címkék

abortusz (1) agyfasz (1) állat (1) antiszociális (1) antiszociális macska (4) befogadás (1) birkák (1) biztostű (1) blog (1) bunkó (1) cica (1) cicanadrág (1) ciki sztori (1) cipő (1) cirmos (1) csajok (1) csizma (1) csúnya (1) divat (1) divatbuzik (1) divatkatasztrófa (1) divatkritika (1) durva (3) éhes (1) ékezet (1) élmény (1) ember (1) embergyűlölő (1) én (1) facebook (2) faszabuck (1) faszbúk (1) fésű (1) fésülködés (1) függetlenség (1) fül (1) fülbevaló (1) füllyukasztás (1) gatya (1) gimi (1) grumpy cat (5) gyerek (1) hajléktalan (1) hardcore verzió (1) háremgatya (1) helyesírás (1) hülye (1) hülyeség (1) hülyeségek (1) hülye emberek (1) humor (3) idézetek (2) idióták (1) iskolaudvar (1) kisgyerek (1) kismacska (1) kóbor állat (1) kóbor macska (1) kolbász (1) közösségi oldalak (1) kritika (2) kukás (1) kukázó (1) kula bá (1) kurválkodás (1) kutya (1) lányok (1) leggins (1) like (1) macska (1) macskák (1) macskák jelleme (1) macskamentés (1) madár (1) mainstream (1) matekóra (1) menhely (1) menstruáció (1) miaú (1) miért (1) minek (1) nadrág (1) (1) önálóság (2) öngyilkosság (1) ősember (1) papucs (1) partyszemöldök (1) piercing (1) pózerek (1) roma (1) ronda (1) smink (1) suli (1) szaporodás (1) szar (1) szopós száj (1) szülés (1) tojás (1) történet (1) trágár (1) troll (1) túlélés (1) utálom (1) valóság show (1) vicc (2) vicces (2) videó (1) videoblog (1) vörsezet (1) zombie (1) Címkefelhő

A nagy smink- és divatkritika

2013.07.12. 16:58 AntiszociálisMacska

Sziasztok ! Ahogy megyek az utcán,várok a vonatra vagy ha elmegyek vásárolni mindenhol megtalálom ezeket a jelenségeket. Sőtt,már ki se kell menni az utcára,elég ha felnézünk facebookra vagy más közösségi oldalra,mindehol megtaláljuk ezeket

 

1. Tanorexia (das ist szoláriumfüggőség)tanorexia-284x300.png

Hát most őszintén, nemtudom mi a szép azon ha a bőrünk NARANCSSÁRGA,mert sokan nem hogy barnák hanem narancssárgák. Én elhiszem hogy senki se akar fehér lenni mert az is beteges ha valakinek hulla szine van,de azért ha valaki napi 20 percet áll vagy fekszik a szoliban az azért már sok(k). Manapság mindenki Rihannára meg Beyoncera akar hasonlitani,nem értik meg hogy fehér emberből nem lesz néger. Idézem Rocker Zsoltit "Még hogy a barna a legszebb szín? Hát a WC-s nénik nem ezt mondják"

2. Party szemöldök

eyebrows__opt.jpg
Mi a faszért tépitek ki a szemöldökötöket ha utánna kirajzoljátok vagy kitetováltatátok? Mi az értelme ennek? A 0,5mm-es szemöldök már rég nem divat. Miért akartok úgy kinézni mint 1 csodálkozó bohóc? Nem azt mondom hogy ne szedjétek ki, a szemöldököt ki kell szedni ha nem akarsz úgy kinézni mint Kiszel Tünde (jaj most ezért nehogy engem is feljelentsen mint a FlóóóóórTomit),de azért ne vidd túlzásba. A túl vékony szemöldök csúnya.

3. Anus mouthus das ist csücsöripofa (igen a "das ist" a Bartostól van,szokom nézni a videóit das ist csidejóit,remélem nem harapja le a fejemet hogy a copyrightos engedélye nélkül használom a das ist-ot xD)

duckface-15.jpg

Mi a faszért csücsöritetek mint valami debilek? EZ NEM SZEXI még akkorsem ha azért csücsöritetek hogy szopósnak nézzetek ki. Undoritó már ez az egész...mindenhol csak szoláriumpofák csücsöritenek,pucsitanak,kirakják mindenüket és úgy árulják magukat. Ha férfi lennék sztm már impotens lennék ez miatt a sok idióta picsa miatt. By the way nekem ezek a pofák sokkal inkább a tyúk kloákájára emlékeztetnek mint valami szépre,gusztusosra.

4. Bőr szinénél 5 árnyalattal világosabb rúzs

extreme-cases-of-tanorexia07.jpg
Az ilyenektől megkérdezném: "Mi van a szádon? Lefosta a madár? Vagy gecis? Vagy rászáradt a tej?" Szegény pasi akit ilyen pofával lesmárolnak...biztos ragad a pofája tőle.

5. Leggins rövid pólóval 2.png

Na ennyivel harisnyagatyában is mászkálhatnák,azon se látszik átt jobban a tevepata. De a legrosszabb amikor valami 4 tonnás elefánton van. Az "cicagatya" nem tehéngatya vagy elefántgatya. Azt mondják sokan hogy kényelmes,amit én aztán el nem hiszek. Hogy lehet kényelmes 1 gatya ami belevág a hájakba? Főleg nyáron a 40 fokban amikor belepunnyad a pinád. Én alapból vékony vagyok,akármennyit zabálok 50 kiló alatt van a súlyom (úgyhogy nekem ne ugasson senki hogy én azért vagyok vékony mert nem eszek,meg hogy anorexiás vagyok) mégsem hordok legginst rövid pólóval mert rondának találom.

6. Beszarott gatya beszarott.jpg

Ez kinek áll jól? Mert sztm max. a 2 méter magas csajoknak akiknek mind1 ha rövidebbnek tűnnek a lábaik. Persze tudom hogy van ennek 1 nagy előnye: ha beszars,nem látszik. De a szag akkor is átjön.


7. Ugg(ly) csizma das ist "mamuszky"

ugg.jpgKomolyan mondom az öregasszonyok hordanak hasonló cipőt télen,amit itt szlovákián mamuszkynak hivnak. Hogy tudjátok ezt felvenni? A sok hülye hipster megveszi valami drága butikban csak azért mert drága és ami drága az menő, aztán a sok birka meg utánozza- megveszi a kinaiba 5euróért. És ami a legviccesebb benne...nincs nagy külömbség a márkásban és az olcsóban mert mind2 egyforma ronda,legfeljebb a kinai hamarabb lerohad a lábadról. Elhiszem hogy télen nem valami jó dolog 12 centis sarkú cipőben gyalogolni a kijegesedett járdán (nekem már volt hozzá szerencsém,el is döltem rendesen xD) de ilyet fel nem vennék.

A bejegyzés trackback címe:

https://antiszocialismacska.blog.hu/api/trackback/id/tr565354382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása